Vi hjälper er med er hemsida

Emma & Emma AB skapar eller redigerar befintliga hemsidor så att ni enkelt kan göra redigera den själva. Ni får full kontroll över er webbplats, oavsett om det gäller att uppdatera bilder, justera texter eller lägga till nya funktioner. Gå inte miste om om potentiella kunder på grund av en svag online-närvaro. Investera i er hemsida och se ert företag nå nya höjder. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte.
""Med ert breda kunnande och positiva coachning får vi den hjälp vi behöver med hemsida och sociala medier."
Ingrid & Anders
Jan Ersgården B&B & Stuguthyrning
website, page, template-1624028.jpg

Vanliga frågor

För att skapa en hemsida behöver du ha en domän och ett webbhotell.

Ett webbhotell kostar ungefär 200kr/månad beroende vilket webbhotell och paket som du väljer.

Domänen kostar vanligvis mellan 100 och 200kr/år.

För vårt arbete så lämnar vi offert vid efterfrågan.

Hemsidan ska spegla ert företag och rikta sig till er målgrupp. Det ska också vara enkelt att hitta det man letar efter och inte vara mer avancerad än den behöver vara.

Webbhotell är den grundläggande plattformen som gör det möjligt för webbplatser att existera och vara tillgängliga för användare över hela världen. Enkelt uttryckt är webbhotell som att hyra utrymme på internet för att lagra din webbplats filer, vilket säkerställer att de alltid är tillgängliga och synliga för alla som vill besöka din webbplats. Tänk på webbhotell som den virtuella fastigheten som rymmer din webbplats och gör den tillgänglig för den stora online-communityn. Utan webbhotell skulle din webbplats helt enkelt vara en samling filer på din dator, osynlig för världen.

Vi använder oss av Loopia och rekommenderar det.

Enkelt uttryckt är en domän den URL som syns i din webbläsares adressfält och tar dig till din önskade destination.

För att förstå vad en domän är, är det viktigt att först få en grundläggande förståelse för hur internet fungerar. Internet är i grunden ett nätverk av datorer som är sammankopplade över hela världen. För att hitta och kommunicera med varandra använder datorerna IP-adresser, som är en unik kombination av siffror och punkter. Men att komma ihåg IP-adresser för varje webbplats du besöker skulle vara komplicerat och opraktiskt. Här kommer domäner in i bilden.

En domän är ett lättare att komma ihåg och användarvänligt namn som kopplas till en IP-adress. Istället för att behöva skriva in en komplicerad serie av siffror och punkter, kan du bara skriva in domännamnet i webbläsaren för att nå webbplatsen du vill besöka.