Kurser

Här hittar Ni ett urval om våra populäraste kurser men vi skräddarsyr också kurser efter kundens önskemål. Kontakta oss vid frågor om upplägg och offert.

Canvakurs – 3 timmar: Här lär vi ut verktyget Canva, som tar det grafiska materialet till en ny nivå. Vi visar hur ni arbetar i verktyget samtidigt som ni som deltagare får skapa själva under kursen. Man kan göra allt från loggor, Instagram-inlägg, videos och reklamblad. Ett fantastiskt kostnadsfritt och användbart verktyg för företagare.

Inspirationsföreläsning sociala medier 1 timme:  Under denna föreläsning går vi igenom hur ni kan tänka för att skapa en hållbar strategi åt ert företag på sociala medier. Vikten av att hitta ett sätt som passar just er och ert företag. Vi pratar om syfte och mål, hur ni skapar bra inlägg som engagerar och vi ger tips på hur ni fotar snyggt med mobilen. Men framför allt så vill vi skapa en lust och nyfikenhet att faktiskt arbeta med ert företags digitala närvaro.

youtube, play button, subscribe-3216705.jpg

Så lyckas du på YouTube 2 timmar:  Hur kommer du igång med en YouTubekanal? Vi ger baskunskaperna som ni behöver känna till för att nå ut samt tips och verktyg för att sticka ut. 

sky, photo montage, sunset-1752665.jpg

Filma och redigera film 4 timmar:  Lär er hur ni skapar filmer med hjälp av telefonen och er laptop. Vi ger er verktygen så att ni kan skapa proffsiga filmer helt själva.

Fota & Filma med mobilen – 2 timmar:  Under denna kurs ger vi deltagarna tips och verktyg för att ta proffsiga foton och göra snygga videos med sin mobiltelefoner. Deltagarna kommer få arbeta praktiskt och testa att skapa med sina mobiler under kurstillfället.

Kom igång med LinkedIn – 1 timme: En baskurs i världens största digitala affärsnätverk. Vi går igenom grunderna och kursen passar Er som vill komma igång eller som nyss har startat sin LinkedIn. Vi går igenom: varför ni ska ha en LinkedIn, hur ni skapar en bra profil, så arbetar ni med LinkedIn och så bygger ni ert nätverk.