Kurser

Här hittar Ni ett urval om våra populäraste kurser men vi skräddarsyr också kurser efter kundens önskemål. Kontakta oss vid frågor om upplägg och offert.

Canvakurs – 3 timmar: Här lär vi ut verktyget Canva, som tar det grafiska materialet till en ny nivå. Vi visar hur Ni arbetar i verktyget samtidigt som Ni som deltagare får skapa själv under kursen. Man kan göra allt från loggor, Instagram-inlägg, videos och reklamblad. Ett fantastiskt kostnadsfritt och användbart verktyg för företagare.

Inspirationsföreläsning sociala medier 1 timme:  Under denna föreläsning går vi igenom hur Ni kan tänka för att skapa en hållbar strategi åt Ert företag på sociala medier. Vikten av att hitta ett sätt som passar just Er och Ert företag. Vi pratar om syfte och mål, hur Ni skapar bra inlägg som engagerar och vi ger tips på hur Ni fotar snyggt med mobilen. Vi tittar också på verktyget Canva som lyfter det grafiska materialet till en ny nivå. Men framför allt så vill vi skapa en lust och nyfikenhet att faktiskt arbeta med Ert företags digitala närvaro.

Fota & Filma med mobilen – 2 timmar:  Under denna kurs ger vi deltagarna tips och verktyg för att ta proffsiga foton och göra snygga videos med sin mobiltelefoner. Deltagarna kommer få arbeta praktiskt och testa att skapa med sina mobiler under kurstillfället.

Kom igång med LinkedIn – 1 timme: En baskurs i världens största digitala affärsnätverk. Vi går igenom grunderna och kursen passar Er som vill komma igång eller som nyss har startat sin LinkedIn. Vi går igenom: varför Ni ska ha en LinkedIn, hur Ni skapar en bra profil, så arbetar Ni med LinkedIn och så bygger Ni Ert nätverk.