Tjänster

Fotografering inkl redigering: Vi hjälper Er gärna med att fotografera. Vid events eller att vi gör ett besök hos Er för att fota upp en bildbank som Ni kan använda till Er hemsida, sociala medier och i andra marknadsföringskanaler. Vi kan också lära ut och ge Er tips på hur Ni kan ta bättre bilder med mobiltelefonen.

Personlig coachning: Hur ser Ert företag ut från kundens ögon? Vi hjälper Er med exempelvis att skapa en strategi för hur Ni kan nå ut till Era kunder. Eller hjälper Er med de marknadsföringskanaler ditt företag bör synas i. Har Ni koll på Erat syfte och mål med att finnas digitalt?

Skapa eller redigera hemsida: Har Ni en hemsida idag som är alltför komplicerad eller behöver Ni uppdatera den? Vi gör enklare hemsidor och visar sedan Er hur man byter texter och bilder så att Ni själv kan ändra det vid behov.

Producera och redigera podcasts: Vill Ni ha hjälp med att starta en ny podcast eller behöver Ni hjälp med redigering eller något kring Er befintliga podcast så hjälper vi gärna till. Vi kan även lära Er hur Ni gör jobbet själv. 

Producera youtubekanal:

Har Ni funderat på att skapa en YouTube-kanal men det tekniska inte är något för Er? Då kan vi hjälpa till med allt från producering till redigering av film.